Відбулася апаратна нарада

4 вересня міський голова Тарас Костін провів апаратну нараду за участю заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому, на якій привітав іменинників тижня, що минув, та підсумував події, які відбулися в Переяславі: відучора розпочали навчання 3436 учнів, першачки, а їх цьогоріч 378, навчатимуться за стандартами Нової української школи; цієї суботи відбувся благодійний велопробіг, який мав на меті зібрати кошти на ваги у лікарню; наприкінці серпня було демонтовано, орієнтовно на місяць, пам’ятник Михайла Івановича Сікорського, з метою нанесення  його портрету на зворотній стороні, оскільки не всі відвідувачі кладовища знають місце поховання Героя України; 5 вересня в залі засідань міської ради відбудеться зустріч із фахівцями Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області по питаннях дотримання законодавства в сфері: захисту прав споживачів та розміщення реклами, у дотриманні вимог санітарного законодавства; активно продовжуються роботи по ямковому ремонту вулиць та тротуарів міста – вул. Маяковського, вул. Новокиївське шосе, вул. контр-адмірала Лялька та вул. Б. Хмельницького; у Переяславі по 10 вересня працює Харківський ярмарок.

Тарас Вікторович також повідомив, що 5 вересня відбудеться відкрите громадське обговорення щодо необхідності встановлення «зеленого» тарифу на виробництво електричної енергії для електростанції на біомасі та зауважив, що усі бажаючі мають змогу відвідати ТЕС і дістати відповіді на всі питання, які їх цікавлять. Та довів до відома присутніх текст депутатського звернення, виголошеного на першому пленарному засіданні 55 сесії міської ради VII скликання.

Також міський голова дав доручення:

керуючій справами виконкому Валентині Гринець підготувати інформацію про стан виконання звернень жителів міста, які були підняті на громадських слуханнях;

головному архітектору міста Анні Степаненко спільно із відділом культури і туризму підготувати лист-звернення до Патріарха Філарета з проханням посприяти прискоренню проведення робіт по реставрації куполу Дзвіниці Вознесенського собору;

розпорядникам бюджетних коштів переглянути свої програми проаналізувати їх, за необхідності відкорегувати або ж  підготувати нові.

Секретар міської ради Петро Бочарін наголосив, що у четвер відбудеться ІІ пленарне засідання 55 сесії міської ради.

Начальник Центру надання адміністративних послуг Тетяна  Швидка повідомила, що цього тижня відбудеться навчання по роботі із електронним документообігом у ЦНАП.

Додати коментар