Перший дзвоник пройшов у ліцеї “Патріот” (Фоторепортаж)

Перший дзвоник у КЗ КОР “Переяслав-Хмельницький ліцей-інтернат “Патріот” пролунав для 173 ліцеїстів, з яких 124-це учні військово-спортивного профілю. З Днем знань і початком навчання привітав ліцеїстів і всіх присутніх директор закладу Василь Козій, побажавши щоб 2018-2019 навчальний рік був щедрим на добрі успіхи у навчанні, на мир та злагоду у ліцейській родині. 
Із щирими вітаннями та дружніми настановами звернулися до присутніх і гості свята: командир 43 окремої артилерійської бригади, полковник Олег Дорохов, т.в.о. військового комісара Переяслав-Хмельницького ОМВК В’ячеслав Пронін, начальник міського управління соціального захисту населення Микола Гуща.
Приємною несподіванкою стало для всіх нагородження директора ліцею-інтернату Василя Козія медаллю “За сприяння Збройним Силам України” та медаллю “А.С.Макаренка за внесок у розвиток освіти” також відзначенно грамотою педагогічний колективу закладу за співпрацю із 43 окремою артелерійською бригадою. Саме за вагомий внесок у справу національно-патріотичного виховання, у розвиток військово-спортивного профілю навчання відзначений керівник і колектив закладу. Щиро бажаємо добра, миру, міцного здоров’я, родинного благополуччя, творчої наснаги і нових звершень у 2018-2019 н.р. 
Урочистим маршем ліцеїсти зайшли до учбового корпусу, надавши право зробити перший дзвінок ліцеїсту 11 класу Дурицькому Сергію і учениці 6 класу Яковенко Алісі. Гомінке подвір’я стихло і заспокоїлось, почався перший урок.

 

Додати коментар