Привітання з нагоди Дня підприємця від голови Київської обласної державної адміністрації

Шановні підприємці Київщини!

Прийміть мої щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня підприємця!

У цей святковий день висловлюю подяку усім ініціативним, наполегливим та  енергійним людям, які успішно організували і розвинули свою справу. Завдяки вашій щоденній наполегливій праці й професіоналізму будується основа успішної економіки Київщини. Адже, саме ви сприяєте наповненню бюджету, створенню нових робочих місць, підвищенню конкурентоспроможності вітчизняної продукції на світових ринках та реалізації започаткованих в Україні реформ.

Підприємці Київщини завжди були і є надійною опорою розвитку регіону, рушійною силою модернізації економіки.

І влада не стоїть осторонь. Київською облдержадміністрацією  ефективно реалізуються заходи, спрямовані на покращення та розвиток бізнес-клімату, поліпшення ресурсного та інформаційного забезпечення суб’єктів малого і середнього підприємництва, створення сприятливого інвестиційного середовища. Слід зазначити, що лише за І півріччя цього року від малого та середнього бізнесу до бюджетів усіх рівнів Київської області сплачено майже 8 мільярдів гривень, з яких 900 мільйонів гривень від фізичних осіб-підприємців.

Сьогодні ми вибудовуємо відносини взаємодовіри та взаємодопомоги між бізнесом та владою, взявши за основу принципи партнерства.

Шановні підприємці, ми високо цінуємо ваш внесок у забезпечення економічної та соціальної стабільності.

Переконаний, що спільними зусиллями зможемо досягти економічного процвітання нашої рідної Київщини.

Нехай це професійне свято додасть сил, наснаги, успіхів в усіх починаннях та процвітання бізнесу. Бажаю вам і вашим родинам миру, злагоди та сімейного благополуччя!

З повагою

Голова Київської облдержадміністрації                      Олександр Горган

Додати коментар