У міській раді відбулася робоча зустріч з питання реконструкції Борисоглібської площі

28 серпня у залі засідань міської ради пройшла робоча зустріч міського голови Тараса Костіна, його заступника Валентини Губенко, секретаря ради Петра Бочаріна, керівників управлінь і відділів виконкому міської ради та жителів міста із представниками ПП “ПНВП Стиль-Майстер” (м. Київ) на предмет обговорення реконструкції Борисоглібської площі. Столичні гості до нашого міста на обговорення привезли концептуальні плани благоустрою скверу відпочинку  з фонтаном; ігровою зоною для юних переяславців; спортивним куточком для поціновувачів здорового способу життя;  місцем облаштованим для виносної сцени, де влітку можна було б проводити творчі заходи; модерновим дизайнерським вирішенням та неординарним баченням ландшафтного дизайну.

Присутні обговорили пропоновані проекти і висловили своє бачення стосовно представлених концептуальних планів. Найбільше схвальних відгуків отримав CONTSEPT-VAR 1.

Нагадаємо, що реконструкція Борисоглібської площі запланована орієнтовно на 2019-2020 роки, а ця зустріч носила виключно консультативний характер.

Нижче оприлюднюємо графічні матеріали надані представниками вищезазначеної компанії:

CONTSEPT-VAR 1

CONTSEPT-VAR 2

Додати коментар