Запрошуємо до участі у благодійному веломарафоні

Дорогі переяславці!

Можливо, ви вже чули або бачили, що в нашому місті існує ініціативна група велосипедистів-аматорів (нещодавно проїхали 100 км до Києва), які полюбляють проводити вільний час з користю на своїх двоколісних друзях та піклуються про своє здоров’я з вітамінами та мінеральними добавками Nutrilite. 
І ми вирішили поєднати приємне з необхідним у наших реаліях – благодійністю. Ми запрошуємо вас взяти участь у нашому благодійному веломарафоні! У дитяче відділення районної лікарні необхідно придбати ваги для немовлят до 20 кг. Цей прилад є незамінним при лікуванні таких крихіток, адже завдяки ним можна точно вираховувати вагу, корегувати харчування та визначити необхідну дозу ліків, адже кожен зайвий міліграм може призвести до дуже негативних наслідків. Нашій лікарні таких апаратів потрібно мінімум 2: у дитяче відділення та приймальне. Думаємо, що якщо ви маєте маленьких діток, то мали справу з недостатком цих вагів при лікуванні.
Чому ми вирішили провести такий марафон? Тому що вже багато років беремо участь у благодійному пробізі під каштанами, який щорічно проводиться в центрі столиці на день Києва. Усі зібрані кошти передаються в кардіологічну клініку для дітей в ОХМАДИТ. 9 років тому придбали штучне серце, завдяки якому новонароджене може жити, якщо має операцію на власному. Нас просто розпирало від гордості, що ми змогли допомогти! Хоча саме наших грошей там було просто як крапля в морі.
Тож 1 вересня о 10.00 (реєстрація з 9.15) стартуємо від міської ради на 20 км, участь коштує 100 грн. Беріть з собою свої велосипеди, друзів, сім’ю та обов’язково хороший настрій з вірою в добро, яке ми всі разом зробимо для нашого міста. Давайте не будемо байдужими та зробимо це разом! Якщо ж ви не хочете брати участь у самому марафоні, то хоча б приходьте підтримати нас або ж внести ці кошти. Порахуйте, як легко ви можете потратити їх і як вони можуть допомогти нашій лікарні!
Ми чекаємо на Вас! За детальною інформацією звертайтся: 0939989866 – Остапенко Ірина або 0674036034 – Присіч Ірина.

 

Додати коментар