Нагороджено переможців за краще висвітлення заходу “Дніпро Ревучий”

 5 серпня на березі Дніпра відбулася спортивно-просвітницька акція «Дніпро Ревучий», що проводиться задля збереження пам’яті про затоплені під час спорудження Канівської ГЕС села Переяславщини. Тоді ж був оголошений конкурс на краще висвітлення цієї події.

І ось 23 серпня, напередодні Дня незалежності України, в актовій залі  редакції газети “Вісник Переяславщини” відбулося нагородження переможців. Його провели голова правління Зеленого Хреста (Грін-Кросу) України Юрій Сапіга, віце-президент ГКУ Михайло Лагода та партнер-координатор цієї організації на Переяславщині Любов Онопрієнко.

Переможцем конкурсу у категорії «Краща авторська стаття заходу «Дніпро Ревучий» з-поміж півтора десятка претендентів стала журналістка «Вісника Переяславщини» Юлія Строчинська, якій були вручені грамота-подяка та грошова премія від Грін-Кросу. Юрій Бобровнік отримав подяку за найкраще висвітлення заходу в соціальних мережах: він виставив у Фейсбук 5 відео, мав 8,5 тис. переглядів та 70 репостів. Оплесками всі присутні відзначили і нагородження подякою від ГКУ ініціатора та організатора «Дніпра Ревучого» Миколу Богатиря.

Додати коментар