Відбулася апаратна нарада

20 серпня міський голова Тарас Костін провів апаратну нараду за участю заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому, на якій привітав іменинників тижня, що минув, та підсумував події, які відбулися в Переяславі.

Тарас Вікторович повідомив, що наразі у центральній частині міста вже розпочато укладку тротуару-вишиванки, проведено тендери на виконання ямкового ремонту по вул. Підварській та на виконання робіт по утепленню ЗОШ №7, роботи по ЗОШ №5 уже завершено. Цього тижня розпочнеться ремонт водопроводу по вул. Козинській. Наголосив міський очільник також на необхідності ретельної та грунтовної підготовки відзначення Дня міста, 1111-ої річниці першої літописної згадки про Переяслав та 75-ої річниці визволення міста від німецько-фашистських загарбників.

Також міський голова дав доручення:

керуючій справами виконкому Валентині Гринець підготувати інформацію про стан виконання цільових програм за 2018 рік; і з метою опанування нових знать та напрацювань у тій чи іншій сфері відправляти на навчання профільних працівників виконкому та запрошувати спікерів до міської ради для проведення навчальних семінарів;

начальнику управління капітального будівництва, ЖКГ, архітектури та містобудування, земельних відносин та ДАБК Михайлу Юденку контролювати якість ремонтних робіт, що проводяться по місту;

майстру ВУЖКГ Миколі Черненькому відкорегувати час увімкнення вуличного освітлення, у зв’язку зі скороченням тривалості світлового дня;

керівнику компанії «ПереяславБуд» Роману Модебадзе стежити за якістю та своєчасністю вивозу сміття з Переяслава;

керівнику ВУКГ Віктору Коркачу тримати на особистому контролі  роботу по стерилізації безпритульних тварин.

Заступник міського голови Валентина Губенко повідомила про підготовку до відзначення Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України.

Начальник відділу освіти Петро Ярмоленко наголосив, що дошкільні навчальні заклади міста працюють у штатному режимі.  Петро Миколайович подякував ще раз міському голові, депутатам та батькам за підтримку та реалізацію багатьох проектів у галузі освіти.  Об’їзд навчальних закладів міста по перевірці готовності садочків та шкіл міста до нового навчального року заплановано на 22 серпня.

Начальник відділу підприємництва Анна Гаценко доповіла про проведену роботу спільно з Пенсійним фондом та підприємцями міста з питань легалізації зайнятості населення.

Додати коментар