Відбулася апаратна нарада

13 серпня міський голова Тарас Костін провів апаратну нараду за участю заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому, на якій привітав іменинників тижня, що минув, та підсумував події, які відбулися в Переяславі.

Тарас Вікторович повідомив, що наразі ведуться перемовини із представниками компаній «Philips» та «Schreder» у питанні модернізації освітлення. У цьому ж напрямку міська рада співпрацює із Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО), яка фінансує енергоефективні програми. У пріоритеті – освітлення по мікрорайонах міста.

Уже найближчим часом  розпочнуться роботи по влаштуванню дорожнього покриття по вул. Маяковського, вул. контр-адмірала Лялька, у центральній частині міста тощо.

Заступник міського голови Валентина Губенко повідомила про підготовку до відзначення Дня Державного Прапора України, Дня Незалежності України та Дня міста, відзначення якого заплановано на 14-15 вересня.

Начальник відділу освіти Петро Ярмоленко наголосив, що відсьогодні у штатному режимі  розпочали свою роботу дошкільні навчальні заклади міста.  Також  Петро Миколайович подякував міському голові та депутатам за підтримку та реалізацію багатьох проектів у галузі освіти – від утеплення навчальних закладів до закупки нових меблів для першачків згідно концепції «Нової української школи».  Також  Петро Миколайович повідомив, що об’їзд навчальних закладів міста заплановано на 22 серпня, а День знань відзначатиметься 3 вересня.

Начальник служби у справах дітей та сім’ї Катерина Лой доповіла про наявність путівок на море та у Закарпаття для дітей соціально-незахищених категорій населення.

Додати коментар