До відома міських голів – членів Асоціації «Енергоефективні міста України», підписантів Угоди Мерів, партнерів та експертів у сфері енергозбереження та енергоефективності

12-14 вересня в Києві пройде 5-та міжнародна виставка світлодіодного та розумного освітлення «LED Expo Україна» і конференція «Led Progress».

Що нового буде на «LED Expo Україна 2018»?
Крім традиційної тематики – зовнішнє освітлення, внутрішнє освітлення, інформаційні табло та знаки, додадуться такі розділи і заходи:
Розумне освітлення для Розумного будинку і Розумного міста – розумні лампи, світильники і системи, програми управління розумним освітленням, датчики, камери, альтернативні джерела енергії, сонячні батареї.
Планується створення спеціалізованої експозиції «Розумне освітлення міста майбутнього» (Smart Lighting City), де будуть показані інноваційні можливості та перспективи LED освітлення.
Агро Світло – світлодіодне освітлення і системи для сільського господарства.
Школа LED Expo. На численні прохання відвідувачів і учасників, на виставці будуть проводитися семінари, націлені на конкретну аудиторію – міськими управліннями, великі підприємства, житлово-комунального господарства, ОСББ, рітейл і інші. Мета – розповісти кінцевим споживачам про особливості та перспективи використання сучасних технологій освітлення в доступній та зрозумілій формі.
Вперше на виставці відбудеться конкурс реалізованих проектів, ідей і розробок LED освітлення. Мета конкурсу – показати найкращі рішення сучасного освітлення в різних сферах.
Асоціація «Енергоефективні міста України» виступає партнером цієї виставки.
Повна інформація на сайті виставки: LedExpo.com.ua.
 
З повагою,
Команда Асоціації “Енергоефективні міста України”
 
info_LED
 

Додати коментар