Відбувся відбірковий етап ІІІ фестивалю Арт-шоу «Переяславщина талановита»

4 серпня в парку Тараса Шевченка пройшов перший вiдбiрковий етап третього рiзножанрового фестивалю Арт-шоу “Переяславщина талановита” під, вже звичним, девiзом “В кожнiй людинi є сонце, тiльки дайте йому свiтити!”, в якому кожен мiг заявити про себе та показати свiй талант незалежно вiд вiку та жанру.

Взяти участь виявили бажання 29 учасникiв Переяславщини, з яких троє людей завітали з мiста Березань, найменшою учасницею шоу стала Софія Мазура (6 років), а найстаршим був Борис Литвин (83 роки). 
Цього року майже всi артисти виступали у вокальному жанрi, звучали як народнi українськi пiснi, так і eстраднi та світові хіти. Також, на загал був представлений пародiйний номер та хореографiя.
Об’єктивне та справедливе журi у складi: депутата районної ради Сергiя Шаменка, начальника вiддiлу культури РДА Анни Скляренко, журналіста громадсько-політичної газети «Вісник Переяславщини» Валентини Батрак та незмiнної голови журi, спiвачки, викладачки з вокалу школи «ImproviNation» Лiдiї Ющишиної вiдiбрали 13 фiналiстiв, котрi вже 18 серпня о 16.00, виступлять на головнiй сценi мiста, де i буде визначено переможцiв в рiзних номiнацiях та володарiв 3, 2, 1 мiсць і звичайно ж Гран-прi.

Також, у вiдбiрковому турi талановитi учасники отримали цiкавi та кориснi подарунки, а саме: cертифiкат на безкоштовну фотосесiю вiд професiйного фотографа Юрiя Товкайло та можливість запису у студiї «Міг», здобувши перемогу в номінації «Висока нота», та 3 години заняття у школі різножанрового вокалу «ImproviNation».
У самому ж парку, пiд час фестивалю, навкруги панувала атмосфера свята та гарного настрою, адже всi таланти чудово виступили та заявили про себе. Було дуже затишно та цiкаво завдяки рiзноманiтни локацiям, фотозонам, виставкам.

Також, традиційно для всіх присутніх була організована безпрограшна лотерея із цікавими призами. Безсумнівно, залишились задоволеними як учасники, так i всi присутнi гостi. Саме тому всі присутні з нетерпiнням чекають фiнального етапу на великiй сценi, де фiналiсти та запрошенi артисти будуть дивувати грандіозними постановками та виступами!

Додати коментар