Проведення виїзного прийому та зустрічі в трудовому колективі

31 липня  в селі Пологи-Вергуни відбувся виїзний прийом громадян, який  провела головний спеціаліст Переяслав-Хмельницького відділу  обслуговування громадян Переяслав-Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області  Ганна  Михайленко.

На прийом по питаннях пенсійного забезпечення (щодо призначення пенсії за віком, по втраті годувальника, перерахунку стажу) звернулось 7 громадян. Всі питання розглянуто та надано вичерпні відповіді.

Цього ж дня головний спеціаліст відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації Сергій Черняк провів зустріч у трудових колективах фермерських господарств «Колосок» та «Волошка».

 Присутнім на зустрічі було роз’яснено переваги реєстрації застрахованих осіб  на веб – порталі Пенсійного фонду, де кожна застрахована особа має змогу побачити в своєму «особистому кабінеті» дані з системи персоніфікованого обліку.

Серед питань, які розглядались на зустрічі, також були: основні засади пенсійної реформи, основні положення  проекту Закону України «Про внесення  змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження накопичувальної системи загальнообов’язкового державного пенсійного страхування та єдиних принципів нарахування пенсій», легалізація заробітної плати та переваги офіційного працевлаштування.

З працівниками Полого-Вергунівської сільської ради та фермерських господарств також було проведено флешмоб-акцію щодо легалізації заробітної плати.

Наприкінці зустрічі присутні отримали буклети та інформаційні матеріали в рамках проведення правопросвітницького проекту «Я маю право!» та нових on-line можливостей Пенсійного фонду.

Додати коментар