Рятувальники провели тактичні навчання з гасіння пожеж в екосистемах (Фоторепортаж)

Для того, щоб ефективно протидіяти вогняній стихії, яка щороку завдає значних збитків Державі, рятувальники ДСНС регулярно відпрацьовують навички ліквідації пожеж у природних екосистемах та відточують взаємодію. Зокрема, спільно з представниками місцевого самоврядування, фахівці ДСНС проводять командно-штабні, тактико-пожежні та протипожежні навчання.

Так, 31 липня 2018 року в м.Переяслав-Хмельницький рятувальниками 27-ДПРЧ спільно з представниками Переяслав-Хмельницької РДА та Переяслав-Хмельницької міської ради, а саме на території міського лугу поблизу річки Трубіж, були проведені тактико-пожежні навчання щодо гасіння пожеж в природних екосистемах. Під час тренувань учасники відпрацювали злагодженість дій щодо гасіння торфовищ та різноманітних екосистем, а також перевiрили оперативну готовність особового складу і пожежно-рятувальної техніки ДСНС до дій у випадку виникнення пожежі. Для гасіння умовної пожежі застосовувався автомобіль АЦ-40 (131)137А та пожежна мотопомпа. Завданням рятувальників було якомога швидше поставити автомобіль на водо джерело та ліквідувати умовне загорання

Загалом, навчання пройшли добре, керівництво задоволене результатами та дійшли висновку, що рятувальники готові до дій за призначенням під час гасіння даних пожеж.

 

Додати коментар