Міський голова провів апаратну нараду

23 липня Тарас Костін провів апаратну нараду за участю заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому, на якій привітав присутніх із перемогою українського боксера Олександра Усика над росіянином Муратом Гассієвим і набуттям ним абсолютного чемпіонства світу в першій важкій вазі; повідомив про події, які відбулися в Переяславі за минулий тиждень, подякував працівникам комунальних служб міста за оперативне реагування на звернення.

Свою увагу міський голова зосередив на робочій поїздці у Кам’янець-Подільський, де, за ініціативи Асоціації міст України в рамках загальнонаціональної програми обмінних візитів «Маршрути успіхів» Проекту USAID ПУЛЬС у співпраці Кам’янець-Подільською міською радою, проходив  захід «Підвищення туристичної привабливості Кам’янця-Подільського як чинник економічного розвитку міста». У Кам’янці перебувало близько 30 представників міст з 19 областей України. Серед учасників – міські голови, заступники міських голів, фахівці органів місцевого самоврядування, які прибули для обміну практичним досвідом вирішення питань у різних сферах життєдіяльності міст.

Повідомив міський голова про початок роботи, відсьогодні, Тижня зустрічей «Українсько-німецьке літо демократії-2018», учасники якого допомагатимуть діткам із обмеженими фізичними можливостями, зустрічатимуться із громадськими активістами, депутатами міської ради, свідками подій Другої Світової війни.

В.о. головного лікаря ЦПМСД Олена Базиль поінформувала присутніх, що у місті із лікарями вже підписано 14800 декларацій. Вона ж наголосила, щоб заключити договір із лікарем необхідні лише копія паспорту та ідентифікаційного коду.

Секретар міської ради Петро Бочарін та керуюча справами виконкому Валентина Гринець нагадали присутнім про необхідність якнайшвидшого надання проектів рішень на засідання сесії міської ради та виконкому, які відбудуться вже найближчим часом.

Додати коментар