Працівники виконкому міської ради спільно з представниками інших служб міста здійснили виїзне обстеження місць здійснення незаконної підприємницької діяльності

12 липня працівники виконавчого комітету міської ради спільно з представниками інших служб міста здійснили виїзне обстеження місць здійснення незаконної підприємницької діяльності.

Зокрема, по вул. Золотоніське шосе та в провул. Революції на приватних земельних ділянках, призначених для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, виявлені об’єкти надання послуг з шиномонтажу та технічного обслуговування автомобілів, а також об’єкт з реалізації надгробних плит, пам’ятників.

У даному випадку земельні ділянки використовуються не за цільовим призначенням, що суперечить Земельному кодексу України та іншим нормативно-правовим актам.

Землекористувачі попереджені про недопущення здійснення підприємницької діяльності з порушенням вимог законодавства. Їм рекомендовано звернутися до відділу містобудування, архітектури та використання земель з приводу зміни цільового призначення земельної ділянки, а також оформити найманих працівників (за наявності) згідно трудового законодавства.

Подібна робота буде проводитися й надалі.

Додати коментар