Міський голова провів апаратну нараду

2 липня Тарас Костін провів апаратну нараду за участю заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому, на якій повідомив про події, які відбулися в Переяславі за минулий тиждень, подякував працівникам комунальних служб міста за оперативне реагування на звернення.

Свою увагу міський голова зосередив на зустрічі з представниками компаній «Єврофорвард» Юрієм Москальцем  та «Імперія води» Ларисою Саєнко з приводу можливості встановлення фонтану на Борисоглібській площі. За попередньою домовленістю вони мають запропонувати кілька варіантів благоустрою площі, які і буде запропоновано для обговорення громадою міста. Також минулого тижня міський очільник зустрівся із учасниками литовського телевізійного проекту “Національна експедиція” – вченими, журналістами, істориками та представниками шоу-бізнесу. Метою їх візиту в Україну є демонстрація історичних та культурних зв’язків між Україною та Литвою. “Національна експедиція” триватиме до 12 липня. Увесь цей час команда із сорока трьох представників литовської інтелігенції подорожуватиме містами України.

Начальник УСЗН Микола Гуща повідомив, що змінилася методика нарахування субсидій, тому кількість тих, хто її отримуватиме, суттєво знизилася. Також Микола Валентинович поінформував, що в управлінні вже розпочали видачу безкоштовних талонів на проїзд на друге півріччя для власників пенсійних посвідчень.

Директор МРЦЗ Любов Красова повідомила про реорганізацію міськрайонного центру зайнятості та створення на її базі філії Київського обласного центру зайнятості.

Начальник відділу освіти Петро Ярмоленко доповів, що відсьогодні вже розпочав свою роботу черговий дитсадок «Любавонька», роботи ж по утепленню ЗОШ №5 продовжуються. Тарас Костін дав доручення начальнику відділу будівництва та житлово-комунального господарства Олександру Вітківському спільно із профільними службами комісійно проінспектувати якість робіт, які проводяться по вищезазначеному навчальному закладу.

Заступник міського голови Валентина Губенко анонсувала проведення у місті із 2 по 15 липня – Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»); про підготовку до відзначення свята Івана Купала та про засідання комісії, яка має обговорити потенційних кандидатів на звання «Почесний житель міста Переяслава-Хмельницького».

По завершенні цієї наради Тарас Вікторович провів робочу нараду із керівниками комунальних служб міста.

Додати коментар