У Переяславі відбувся черговий Зліт випускників (Фоторепортаж)

Щасливі посмішки та очі, сповнені надії, вишукані сукні та елегантні костюми – понад три сотні переяславських випускників 28 червня вирушили у доросле, самостійне життя.
Розпочалось святкове дійство із урочистої ходи винуватців заходу, у супроводі своїх наставників, центральною площею міста.

Першим із  вітальним словом до випускників звернувся міський голова Тарас Костін. Він побажав їм щедрої долі, успіхів і досягнень на життєвому шляху, мирного неба над головою, шанобливого ставлення до своїх батьків, рідного міста, Батьківщини. Щирі слова вітання лунали і від заступника міського голови Валентини Губенко та начальника відділу освіти Петра Ярмоленка.

Гарною традицією є нагородження найкращих випускників. Міський голова Тарас Костін, його заступник Валентина Губенко, керуюча справами виконкому Валентина Гринець та начальник відділу освіти Петро Ярмоленко за високі досягнення у навчанні та з нагоди зльоту випускників 2018 року вручили золоті, срібні медалі, цінні подарунки від міського самоврядування та почесні грамоти десятьом  кращим з кращих випускників. Свої заслужені нагороди отримали і члени Міської Ради Дітей Переяслава. Обласним керівництвом було відзначено і наставника юних лідерів, директора БХТДЮМ Ніну Товкун.

Приємною несподіванкою для випускника Олександра Боярина стало вручення йому Сертифікату на навчання у столичному університеті культури.

Святкове дійство чергувалося виступами юних місцевих артистів та гостей заходу.

Традиційна клятва випускників, вручення короваїв, шкільний вальс і останнє почесне коло центральною площею міста під оплески батьків, дідусів, бабусь, близьких, рідних та чисельних друзів – викликали шквал емоцій, сльози на очах дітей і батьків.

По закінченні урочистостей директори навчальних закладів вручили випускникам свідоцтва про базову загальну середню освіту. А далі – вечір у колі однокласників, вчителів та батьків і перший світанок у новому статусі – вчорашніх школярів…

Додати коментар