Міський голова провів апаратну нараду

25 червня Тарас Костін провів апаратну нараду за участю заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому, на якій привітав іменинників тижня, що минув; повідомив про події, які відбулися в Переяславі за минулий тиждень; проінформував про ДТП, яке сталося біля с. Дівички; проаналізував стан підписання працівниками міської ради та її структурних підрозділів декларацій із лікарями; подякував працівникам відділу культури і туризму, НЦК «Зустріч» та своєму заступнику Валентині Губенко за відмінно організоване свято до Дня молоді.

Начальник відділу освіти Петро Ярмоленко доповів про хід ремонтних робіт у ЗОШ №5 та анонсував їх завершення ближче до 1 серпня.

Начальник міськрайонного центру зайнятості Любов Красова проінформувала про стан справ в очолюваній нею установі та про співпрацю, згідно графіка, із структурними підрозділами міської ради.

Начальник фінуправління Юлія Жарко нагадала присутнім про необхідність перегляду змін до профільних Програм та надання необхідних пропозицій до листопада, щоб уникнути непорозумінь із фінансуванням тих чи інших проектів.

Міський голова дав доручення:

першому заступнику міського голови Григорію Карнауху протягом 2 днів навести лад на вул. Шевченка, де нещодавно ремонтували водопровідні мережі; вирішити питання, що стосується статусу земельних ділянок під парками; розпочати тендерні процедури відносно запланованих проектів, а по тих, які цих процедур не вимагають негайно розпочати роботу; провести благоустрій біля пам’ятника князю  Володимиру Глібовичу; на Борисоглібській площі демонтувати плити, завезти землю, провести посів трави, демонтовані плити застосувати для благоустрою нових зупинок, які встановили у різних мікрорайонах міста; провести ямковий ремонт дорожнього покриття у мікрорайоні Підварки;

заступнику міського голови Валентині Губенко:

дізнатися про стан потерпілих у ДТП жителів міста та у разі потреби надати необхідну допомогу;

начальнику відділу комунального майна Інні Біляй:

подати списки земельних ділянок з розміщеними на них аварійними будівлями  та приміщеннями, які знаходяться в комунальній власності міста, але не задіяні, із метою подальшого ефективного використання цих ділянок.

Заступник міського голови Валентина Губенко повідомила про урочистості до Дня Конституції України, які відбудуться 27 червня у залі засідань міської ради, традиційний Зліт випускників (28 червня), анонсувала проведення у Переяслав із 2 по 15 липня – Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

 

Додати коментар