Міський голова провів апаратну нараду

18 червня Тарас Костін провів апаратну нараду за участю заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому, на якій привітав іменинників тижня, що минув; повідомив про події, які відбулися в Переяславі за минулий тиждень; анонсував проведення у місті з 29 червня по 1 липня Міжнародного фестивалю «Рок Булава»; повідомив про функціонування порталу uvaga.ua (інтерактивної системи локалізації проблем), куди кожен житель Київської області може внести інформацію стосовно тих чи інших проблем у різних регіонах Київщини, та зосередив свою увагу на необхідності проведення громадського обговорення відносно того, якою бачать Борисоглібську площу жителі міста, щоб уже із наступного року зайнятися підготовкою відповідного проекту.

Тарас Костін проінформував присутніх стосовно того, що міська гімназія у рейтингу шкіл Київщини посідає почесне 11 місце за результатами зовнішнього незалежного оцінювання, отриманими випускниками у минулому році. Своїми здобутками та досягненнями радує і ДНЗ «Любавонька». Про керівників вищезазначених закладів знають далеко за межами нашого міста, тож за результатами їх роботи міський голова дав доручення відповідно відзначити Любов Томенко та Олександра Батрака.

Міський голова дав доручення:

першому заступнику міського голови Григорію Карнауху, у зв’язку із настанням пожежонебезпечного періоду, проконтролювати наявність необхідних засобів пожежогасіння та готовність профільних служб до дій у разі НС. Особливу увагу приділити пожежній безпеці на  сміттєзвалищі, що в с. Велика Каратуль. А також прискорити виготовлення проектно-кошторисної документації по запланованих об’єктах – дорогах, тротуарах та ін.;

керуючій справами виконкому Валентині Гринець промоніторити ситуацію з підписанням медичних декларацій та підготувати відповідне просвітницько-інформаційне повідомлення на сайті міста та у соцмережах;

відділу підприємництва спільно із інспектором праці тримати питання легалізації виплати зарплати та зайнятості населення на контролі, провести серед підприємців просвітницьку роботу щодо недопущення тіньової зайнятості, та  у разі виявлення правопорушень на території міста приймати відповідні міри.

Заступник міського голови Валентина Губенко повідомила, що Народний аматорський фольклорний ансамбль «Веселка» у VIII Всеукраїнському фестивалі народної творчості “Червона калина”, що вихідними пройшов у Кривому Розі, посів почесне третє місце серед 34 колективів України; цієї п’ятниці відбудеться мітинг до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні, а ввечері – 19.00 за ініціативи ГО «Культурно-спортивне об’єднання інвалідів» – захід «Мамина весна»; 28 червня – традиційний Зліт випускників.

Додати коментар