Міський голова провів апаратну нараду

11 червня Тарас Костін провів апаратну нараду за участю заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому.

Міський голова привітав іменинників тижня, що минув, та присутніх із прийняттям Закону України «Про антикорупційний суд»; повідомив приємну новину про отримання Переяславом подяки за активну участь у конкурсі «Молодіжна столиця України-2018» за підписом міністра молоді та спорту Ігоря Жданова; наголосив на завершенні формування робочої групи з питань розробки проекту Статуту територіальної громади міста та необхідності подальших дій в цьому питанні.

Тарас Костін доповів присутнім про участь у засіданні обласної робочої групи, з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення. Дав доручення відділу підприємництва та споживчого ринку, юридичному відділу та відділу економіки міської ради моніторити це питання та приймати відповідні міри у разі виявлення правопорушень відносно тіньової зайнятості на території міста.

Міський голова дав доручення:

першому заступнику міського голови Григорію Карнауху прискорити реалізацію проектів по реконструкції парків, доріг і тротуарів та демонтажу постаменту, де раніше стояв пам’ятник Леніну;

керуючій справами виконкому Валентині Гринець підготувати оновлену інформацію щодо роботи «Благодійного фонду підтримки культурної та історичної спадщини Переяслава-Хмельницького»;

головному спеціалісту відділу економіки міської ради Ірині Мацаєнко підготувати матеріал по результатах перебування делегації із нашого міста на конференції з фінансування заходів з енергоефективності міст та територіальних громад;

та зосередив увагу комунальних служб на проблемі зливової каналізації, що на Борисоглібській площі, а також на продовженні робіт зі стерилізації безпритульних тварин.

Начальник відділу освіти повідомив, що цієї середи закінчують свою роботу пришкільні табори, а 14 червня відбудеться останній іспит зі ЗНО, 28 червня – випускний бал. 

Головний спеціаліст відділу інформації Олександр Стригун дав інструкцію щодо реєстрації на сайті електронних петицій.

Заступник міського голови Валентина Губенко доповіла про роботу у Всеукраїнській конференції з розвитку малих міст (м. Тульчин, Вінницька область) за участю прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана і міністра культури Євгена Нищука, а також про приїзд у Переяслав делегації обдарованих дітей і студентів Магдебурзького університету, які вивчатимуть роботу місцевих засобів масової інформації.

Начальник ЦНАП Тетяна Швидка повідомила про візит у місто програми «U-LEAD з Європою», які вивчатимуть роботу місцевого та районного ЦНАП і, у разі потреби, нададуть свої пропозиції для покращення якості послуг для населення Центрами надання адміністративної допомоги.

Підсумовуючи апаратну нараду, міський голова наголосив на необхідності системнішої та ефективнішої роботи структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради.

Додати коментар