Привітали працівників легкої промисловості

У другу неділю червня в державі відзначався День працівників легкої промисловості. Напередодні професійного свята до місцевої швейної фабрики ТОВ «НУС» завітали секретар міської ради Петро Бочарін та керуюча справами виконкому Валентина Гринець, щоб засвідчити свою повагу людям, які присвятили своє життя цій нелегкій справі та вручити заслужені ними подяки.

Першим слова вітання виголосив керівник ТОВ «НУС» Олексій Дикий. Він також наголосив: «Завдяки високому професіоналізму, наполегливій творчій праці багатьох наших працівників ми активно нарощуємо свій потенціал, розширюємо асортимент і підвищуємо якість виробів з українською маркою». Петро Петрович та Валентина Іванівна приєдналися до вітань та розповіли присутнім про справи міські. Бажаючі мали змогу поставити кілька питань, які стосувалися життєдіяльності міста представникам органів місцевого самоврядування.

За підписом міського голови гості вручили подяки, матеріальне заохочення та квіти головному технологу Світлані Лєбєдєвій і розкрійнику Ніні Луцюк.

Додати коментар