Профорієнтація без канікул

Розпочали свою роботу літні пришкільні табори в школах міста і Переяслав-Хмельницький   міськрайонний центр зайнятості не стоїть осторонь, а продовжує свою профорієнтаційну роботу з учнями, не ідучи на канікули.

5 та 6 червня  в літньому пришкільному таборі, фахівець з профорієнтації Переяслав – Хмельницького МРЦЗ, Оксана Мороз зустрілася з учнями 1-4 класів Переяслав – Хмельницької ЗОШ І ступеня №6, спеціаліст провела пізнавальні та рухливі профорієнтаційні ігри.

Діти були активними учасниками ігор: “Знавець професій”, “Професія на літеру”, “Показуха”, “Від предмета до професії”, “Калейдоскоп професій” та інші. Вони викликали неабиякий інтерес в учнів та сприяли підвищенню їхньої обізнаності у світі професій, усвідомленню індивідуальних якостей, які необхідні для оволодіння тими чи іншими професіями, відповідальному ставленню до вибору майбутньої сфери професійної діяльності в майбутньому.

По закінченню  роботи діти отримали символічні подарунки, які підготував центр зайнятості, за активну участь у заході.

Виїзди в пришкільні табори – це корисна та результативна практика, адже дає дітям можливість під час відпочинку у невимушеній формі дізнатися нову, цікаву, а головне потрібну інформацію.

Додати коментар