Засідання круглого столу: “ОСББ у Переяславі-Хмельницькому: проблеми та перспективи”

В рамках проведення тижня сталої енергії міста Переяслава – Хмельницького 23 травня 2018 року відбулося засідання круглого столу на тему: “ОСББ у Переяславі – Хмельницькому: проблеми та перспективи”. Засідання круглого столу організоване відділом економіки та зовнішніх зв’язків управління економіки виконкому міської ради за участю представників ОСББ. 

Обговорювались питання енергоспоживання та джерела фінансування заходів з енергозбереження. Особлива увага приділялась темі поводження з твердими побутовими відходами (ТПВ). Представники ОСББ ділились досвідом вирішення питання із ТПВ. Наводились приклади вирішення питання щодо сортування сміття.

ОСББ нашого міста, які вже мають досвід розповідали про свої досягнення та труднощі, які виникали на їхньому шляху. Своїм досвідом поділилась Борисова Любов Василівна – голова ОСББ “Дружня родина”. Ієговська Надія Михайлівна – голова ОСББ “Молодіжний Переяслав” виступила з ініціативою створення спілки ОСББ.

Було вирішено провести опитування серед мешканців багатоповерхівок щодо створення асоціації ОСББ. Також ініціативні представники ОСББ запропонували провести наступне засідання круглого столу та обговорити результати опитування, з метою створення асоціації ОСББ міста. Орієнтовно зустріч запланована на 22 червня 2018 року.

Додати коментар