Історичний фінал Ліги чемпіонів УЄФА у Києві відбувся не без переяславців

На стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського у Києві 24 травня відбувся фінал футбольної Ліги чемпіонів серед жінок. Побували на цьому матчі переяславці – Валерій Шкребтієнко, відповідальний секретар міськрайонної газети “Вісник Переяславщини”, журналісти цієї газети Юлія Строчинська, Віталій Усик та чиновник виконкому Переяслав-Хмельницької міської ради.
У вирішальному поєдинку зустрілися німецький «Вольфсбург» та французький «Ліон». Перемогу у поєдинку здобув «Ліон», захистивши свій титул та здобувши Кубок Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок у сезоні 2017/18. Француженки перемогли колег із німецького “Вольфсбурга”. Основний час зустрічі завершився внічию 0:0. А найбільші пристрасті почалися в овертаймі. “Ліон” переміг з рахунком 4:1, пропустивши першим. Відзначилися: Пернілле Хардер (96) – Амадін Анрі (98), Ежені Ло Сомме (99), Ада Хегерберг (106), Каміль Абілі (116). Із 96-ї хвилини “Вольфсбург” грав у меншості, другу жовту картку отримала Александра Попп.
Зазначимо, що для України це історична подія – Україна, місто Київ вперше приймав фінал найпрестижнішого клубного турніру Європи серед жінок.
Фінал чоловічої Ліги чемпіонів відбувся 26 травня на НСК “Олімпійський” між “Реалом” та “Ліверпулем”.
Незабаром в газеті та на сайті “Вісник Переяславщини” матимете змогу прочитати цікаву публікацію Віталія Усика з місця події про пригоди в Києві переяславців.

Додати коментар