Молоді науковці обговорили актуальні питання розвитку спортивних ігор, туризму і спортивних дисциплін у закладах освіти

У рамках роботи фестивалю науки в Переяслав-Хмельницькому педагогічному університеті імені Григорія Сковороди відбулася ХІI Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні питання розвитку спортивних ігор, туризму і спортивних дисциплін у закладах освіти». У роботі конференції взяли участь молоді науковці з різних вищих навчальних закладів країни

З вітальним словом до учасників конференції звернувся декан факультету Віктор Куйбіда, який наголосив на надзвичайній актуальності теми наукового зібрання і побажав усім присутнім плідної та результативної роботи.

Пленарне засідання конференції відбулося під головуванням завідувача кафедри ТМФВ і спорту Наталії Пангелової. Було заслухано доповіді студентів та обговорено проблеми та перспективи розвитку в галузі фізичного виховання.

Згідно з програмою конференції, робота продовжилась в секційних засіданнях, у ході яких було порушено та обговорено широкий спектр проблем, що стосуються розвитку фізичного виховання, спорту і туристсько-краєзнавчої роботи в закладах освіти, туристсько-краєзнавчих досліджень, історії, сучасного стану та перспектив розвитку туризму, його інфраструктури тощо.

Після закінчення засідання всі доповідачі були нагороджені сертифікатами та посібниками від викладачів факультету. Учасники конференції здобули досвід для подальших наукових досліджень та досягнень в фізичному вихованні та спорті.

У рамках роботи наукового зібрання молоді науковці відвідали мистецькі лабораторії університету та музеї міста Переяслава-Хмельницького.

Прес-служба університету

 

Додати коментар