Відбулись засідання комісій міської ради

21.03.2017 року під головуванням заступника міського голови Губенко В.В. відбулось засідання комісії міської ради « Щодо розгляду заяв членів сімей загиблих військовослужбовців та інвалідів про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення». Було розглянуто питання призначення грошової компенсації для інваліда II-групи Загорулька Богдана Вікторовича, який брав безпосередню участь в АТО, згідно постанови Кабінету Міністрів України №719 від 19 жовтня 2016 року.

Після детального вивчення всіх поданих документів та зробленого відповідно Постанови розрахунку, члени комісії вирішили призначити грошову компенсацію для придбання житла Загорульку Богдану та його сім’ї. Згідно постанови Кабінету Міністрів України матеріали передані до департаменту соціального захисту населення Київської обласної державної адміністрації.

В разі виділення коштів з державного бюджету на спеціальний рахунок заявника для придбання житла, на управління соціального захисту населення Переяслав-Хмельницької міської ради буде покладено контроль за їх цільовим використанням.

 

* * *

 

22.03.2017 року відбулось засідання комісії міської ради з питань надання одноразової грошової допомоги постраждалим особам, або особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України чи району проведення антитерористичної операції, згідно постанови Кабінету Міністрів України №535 від 01 жовтня 2014 року.

Комісією було розглянуто звернення гр.Ханіної Галини Сергіївни внутрішньо  переміщеної особи із міста Луганська про надання матеріальної допомоги у зв’язку  з значними  матеріальним затратами на лікування свого сина.

Після вивчення всіх поданих документів, прийняла рішення підготувати клопотання до департаменту соціального захисту населення Київської облдержадміністрації про виділення  Ханіній Г.С. матеріальної допомоги в сумі 10 тис грн..  Кошти за клопотанням департаменту будуть виділятись із спеціального рахунку Міністерства соціальної політики України.

Додати коментар