Відбулося літературно-музичне театралізоване свято «Шолом-Алейхем і Переяслав»

Шолом-Алейхем – визначний єврейський письменник, що народився у 1859 році у Переяславі та провів тут свої роки навчання у хедері та повітовому училищі. Соломон Рабинович, таке справжнє ім’я письменника Шолома-Алейхема, дуже любив наше місто, тому неодноразово згадував його у багатьох своїх творах. Саме дитячим рокам Шолома-Алейхема було присвячене літературно-музичне театралізоване свято «Шолом-Алейхем і Переяслав», яке відбулося 21 травня у ЗОШ І-ІІІ ст.№7.
Повага до старших, любов до ближнього, чесність та справедливість, працелюбність та бажання вчитися – на таких моральних засадах виховували своїх дітей Нахум та Естер Рабиновичі. Саме на цінностях сімейного виховання було зроблено особливий наголос у святі. Протягом усього свого життя Шолом-Алейхем з трепетом та любов’ю завжди згадував своїх батьків та дякував за їх тепло та ласку.
У святі взяли участь учні 5 А класу (класний керівник Видасова Людмила Петрівна), Якубовська Вікторія (вокальна студія «Фортуна», керівник Дорошенко Лариса Василівна), старша группа хореографічної студії «Каприз» (керівник Ярема Анжеліка Аркадіївна), Мацкевич Анна та Швиденко Антон (Шкільний драматичний театр).

Додати коментар