Кухарі навчалися та готові приступити до роботи

15 травня 2018 року У ДПТНЗ «Переяслав-Хмельницькому ЦПТО» відбувся випускний екзамен для 13 слухачів з числа безробітних за професією кухар. Навчання безробітних проводилось на замовлення роботодавців району та міста: ПП «Ані», ПП «Соснова», ФГ «Волошка», ПП «Земля Переяславщини» та інших.
Кухар – без перебільшення – особа, що персонально створює половину успішного іміджу будь-якого закладу громадського харчування.Тому страва має бути не лише смачною та поживною, але й творчо виконаною і віртуозно оформленою. Кухар повинен постійно навчатися, розвиватися, практикуватися і вдосконалюватися. В навчальному закладі створені усі умови для ефективної підготовки кухарів: високий рівень викладання, хороша матеріально-технічна база, добрі партнерські відносини з багатьма роботодавцями міста в плані проведення виробничої практики. Це дало безробітним можливість оволодіти певними навичками роботи в умовах реального виробництва.
Майбутні кухарі представляли свої екзаменаційні роботи – майстерно приготовлені та вишукано оформлені страви, розповідали про основні прийоми та тонкощі рецептури .
Члени кваліфікаційної комісії дегустували кожну страву, задавали питання професійного характеру та надавали корисні поради випускникам на майбутнє. Майстер виробничого навчання Вікторія Колоткова відмітила, що слухачі з числа безробітних громадян, більш відповідальні, ініціативні та зацікавлені в процесі навчання. І це не дивно, тому що вони свідомо погодились отримати професію і бажають бути конкурентоспроможними на ринку праці.
Фахівець центру зайнятості побажала кухарям швидкої реалізації своїх талантів та успішного працевлаштування.

Шановні роботодавці! Якщо вам потрібні активні кваліфіковані працівники звертайтесь до центру зайнятості.

Переяслав-Хмельницький міськрайонний центр зайнятості

Додати коментар