Військова служба за контрактом в Збройних силах України – почесний обов’язок для справжніх чоловіків

  • це почесний обов’язок громадянина по захисту своєї держави, її територіальної цілісності, своїх сімей та рідних;
  • це служба для справжніх чоловіків.

На військову службу за контрактом в ЗСУ можуть бути призвані  чоловіки віком від 18 до 60 років  та жінки від 18 до 50 років.

Для вибору фаху та місця подальшого проходження контрактної служби пропонується широкий спектр військових спеціальностей в різних родах військ, перевага надається військовим частинам бойового складу .

Беручи до уваги характер та особливості проходження служби у ЗСУ військовослужбовцям надається окремий, специфічний статус.

Статус військовослужбовців – це їх правове становище, а саме набір прав і свобод у поєднанні із обов’язками та відповідальністю, що встановлені нормативно-правовими актами та законами України та гарантуються головним законом держави – Конституцією України.

1 березня 2018 року набрала чинності Постанова Кабінету Міністрів України №704, згідно якої одноразова грошова виплата особам, що вперше уклали контракт, сягає до 17000 гривень!

Служба за контрактом – почесний обов’язок для справжніх чоловіків

Наші контакти: Переяслав  Хмельницький ОМВК, Київська область, м. Переяслав – Хмельницький, вулиця Богдана – Хмельницького, 84.

Телефон: (04567)5-16-40

Додати коментар