Триває формування робочої групи з питань розробки проекту Статуту територіальної громади міста Переяслава-Хмельницького!

До уваги представників громадських організацій, органів самоорганізації населення, підприємців міста! Запрошуємо взяти участь у розробці проекту Статуту територіальної громади міста Переяслава-Хмельницького!

У зв’язку з підготовкою проекту розпорядження міського голови міста Переяслава-Хмельницького «Про створення робочої групи щодо розробки проекту Статуту територіальної громади міста Переяслава-Хмельницького Київської області у новій редакції» формується робоча група щодо розробки проекту Статуту територіальної громади. Відповідно до положення робоча група створюється для забезпечення належної організації процесу розробки, публічного обговорення, прийняття та наступного впровадження Статуту територіальної громади міста Переяслава-Хмельницького. Робоча група формується на засадах професіоналізму та відповідальності її членів за створення Статуту як основного місцевого нормативного акту вищої юридичної сили для забезпечення ефективного управління розвитком міста. Процес формування групи відбувається з додержанням  представництва у її складі основних інституцій, які представляють інтереси територіальної громади, бізнесу та органів місцевого самоврядування, зокрема: громадських організацій, органів самоорганізації населення, комерційних структур, науковців, представників виконавчих органів міської ради.

Продовжується прийом заяв про участь у робочій групі щодо розробки проекту Статуту територіальної громади міста Переяслава-Хмельницького. Заяви можна подати у письмовій формі із зазначенням прізвища, імені  та по батькові, посади та / або роду діяльності кандидата в члени робочої групи. Прийом заяв здійснюється у приміщенні Переяслав-Хмельницької міської ради за адресою: місто Переяслав-Хмельницький, вул. Богдана Хмельницького, буд. 27/25, 2-й поверх, кімната № 120. Відповідальна особа – керуюча справами міськвиконкому Гринець В.І. Телефон для довідок: 5-16-68. Термін подання заяв – до 5 червня 2018 року. Заяви також можна надсилати на електронну адресу Переяслав-Хмельницької міської ради ua907@ukr.net  з поміткою: «Розробка Статуту територіальної громади Переяслава».

Додати коментар