Другий Міжнародний форум «Від ініціативи – до дії»

23 – 25 травня 2018 року в місті Святогірську на Донеччині Міністерство молоді та спорту України в партнерстві з Донецькою обласною держадміністрацією, Асоціацією молодіжних центрів України та за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні проводитимуть ІІ Міжнародний форум молодіжних центрів «Від ініціативи – до дії».

Метою зазначеного заходу є обмін досвідом та кращими міжнародними і національними практиками щодо діяльності молодіжних центрів, посилення співпраці в напрямі розвитку молодіжної інфраструктури в Україні.

Участь у форумі візьмуть понад 150 учасників, серед яких – іноземні партнери та представники органів виконавчої влади і місцевого самоврядування, діючих молодіжних центрів, підліткових клубів, центрів юнацтва, центрів краєзнавства та туризму, бібліотечних закладів України, а також молодіжні працівники, які мають бажання розвивати мережу молодіжних центрів в Україні. 

Витрати на проїзд, проживання та харчування за рахунок організаторів.

Для зголошення на захід просимо до 9 травня (включно) заповнити форму реєстрації за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScqdCq-OqGkNGh9gp0uEuvbB5YilC-jy17Z9ltuShL76CCP0Q/viewform.

Контактна інформація: тел. (044) 284-30-26, е-mail: regiomol@ukr.net.

Додати коментар