Працівники об’єднаного управління Пенсійного фонду України взяли участь у заходах до Дня пам’яті та примирення

З нагоди Дня памяті та примирення, 73 – ої річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, працівники Переяслав – Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області взяли участь в ряді заходів з вшанування загиблих воїнів.

8 травня в.о. начальника управління Тетяна Бугай, начальник та заступник Яготинського відділу обслуговування громадян Віта Кононенко та  Жанна Нескорожена, заступник Згурівського відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Валентина Сябро відвідали за місцем проживання та привітали зі святом  ветеранів війни – жителів м. Переяслава – Хмельницького – Гопкало Катерину Дмитрівну, Колосова Миколу Федоровича, Василенко Меланію Феофанівну, Яковенка Святослава Григоровича, смт. Згурівка – Гандзевич Ганну Романівну, м. Яготина – Антоненка Василя Павловича.

Ветерани поділились своїми спогадами про Другу світову війну, про  події, за які  отримали свої заслужені нагороди.

Пенсійники   побажали ветеранам міцного здоров’я, довгих років життя, добра, миру та  віри в світле майбутнє нашої країни.

Цього ж дня заступник начальника управління Любов Максимець взяла участь в урочистих заходах на березі Дніпра біля пам’ятного знаку героям Букринського плацдарму, де точилися запеклі бої за звільнення Києва у вересні 1943 року, з покладанням квітів біля кам’яної стели.

У кожній українській родині зберігається пам’ять про людей, які воювали на фронтах Другої світової війни. Вшанувати пам’ять загиблих бійців, подякувати ветеранам за мирне небо, за незламність і мужність зібрались 9 травня на центральній площі Переяслава – Хмельницького працівники управління. Тут проходили  урочисті заходи, присвячені 73 – річниці Перемоги над нацизмом у  Другій світовій війні та молебень за мир і злагоду в Україні та  захисників Вітчизни.

Працівники управління також поклали квіти до Братської могили загиблим воїнам в центральному парку міста.

 

Додати коментар