Звернення місцевого самоврядування до Дня пам’яті та примирення і до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дорогі ветерани, учасники бойових дій, нинішні захисники Вітчизни, жителі та гості міста!  Щиросердно вітаємо вас із  Днем пам’яті і примирення і Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Понад сімдесят років тому український народ разом з іншими народами антигітлерівської коаліції об’єдналися і знищили нацизм у Європі. Тоді європейці довели, що тільки в єдності, при відстоюванні спільних інтересів можна перемогти найсильнішого ворога та досягти будь-якої мети.

Великими людськими втратами, руйнуванням економіки, знищенням культурних та історичних цінностей, заплатив народ України за право жити і працювати на своїй землі, бути вільною та єдиною нацією.

Ми схиляємо голови перед жертвами нацистського режиму, перед світлою пам’яттю воїнів, які хоробро протистояли загарбникам. Пишаємося славою наших дідів, прадідів, які принесли очікуваний мир світу та Україні.

Подвиг переможців у Другій світовій війні гідно продовжують українські воїни, які ціною власного життя захищають незалежність та територіальну цілісність України на її східних рубежах.

Низько вклоняємось вам, дорогі ветерани, захисники Вітчизни, дякуємо за патріотизм і мужність заради свободи нашої країни. Здоров’я вам, благополуччя, родинного тепла і довгих мирних років життя в квітучій Україні!

Переяслав-Хмельницька міська рада,
виконавчий комітет
Міський голова
   Тарас Костін

Додати коментар