В міській школі відбулися заходи до Дня цивільного захисту

Згідно з планом в ході   “Дня Цивільного Захисту”, в Переяслав-Хмельницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів  № 2, 27 квітня, було проведено ряд практичних заходів за планом комплексного об`єктового  тренування, навчально-методичних заходів, а також тренувань, змагань.

До навчального закладу було запрошено підрозділ Національної гвардії України, що дислокується у селищі Старому Київської області.  Воскобоєв Віктор Володимирович – майор, старший офіцер відділення по роботі з особовим складом Міжнародного Центру підготовки підрозділів НГУ, розповів про  історію створення, службово-бойовою діяльністю Міжнародного центру НГУ. Турбаніст Дмитро Станіславович – підполковник, начальник медичної служби Міжнародного центру НГУ, продемонстрував основні принципи надання першої медичної допомоги. Також учням було продемонстровано обмундирування бійців та автомобільну техніку.

Також на шкільному подвір`ї  закладу спортсмени із спортклубу “ПРЕСЛАВ” продемонстрували основні навички самооборони та запросили усіх бажаючих на тренування до свого спортзалу.

Всі класні керівники провели виховні заходи до Дня ЦЗ та виховні години приурочені 32 річниці Чорнобильської трагедії на АЕС.

Додати коментар