Рішення виконавчого комітету міської ради “Про коригування тарифів на утримання будинків та прибудинкових територій”

Розглянувши звернення начальника комунального підприємства «Управляюча компанія «Виробниче управління житлово-комунального господарства» Переяслав-Хмельницької міської ради Слюсаря О.М. від 22.02.2018 № 35 та розрахунки скоригованих тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій, у зв’язку з підвищенням розміру мінімальної заробітної плати та зростанням вартості електричної енергії, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 №869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», керуючись пп.2 п.3 ст.4, Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та Порядком доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.07.2012 №390, відповідно до пп.2 п.«а» ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Переяслав-Хмельницької міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Коригувати тариф на утримання будинків та прибудинкових територій, встановлений рішенням виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради від 28.04.2017 № 135-07, згідно з додатком.
  2. КП «Управляюча компанія «Виробниче управління житлово-комунального господарства» Переяслав-Хмельницької міської ради:

2.1. скориговані тарифи довести  до відома споживачів;

2.2. розрахунки зі споживачами  за скоригованими тарифами проводити з 01 травня 2018 року.

  1. Відділу інформації та комп`ютерного забезпечення Переяслав-Хмельницької міської ради оприлюднити дане рішення на сайті міської.
  2. Дане рішення набуває чинності через 15 днів з дня його офіційного оприлюднення.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Карнауха Г.М.

Міський голова Т.В. Костін

Загал_ний_свод_по_тарифу2018_ВIДКОРИГОВАНИЙ_ЕЛЕКТРОЕНЕРГIЯ

тарифи_УК_ВУЖКГ

Додати коментар