Страхова компанія запрошує на роботу!

В приміщенні Переяслав-Хмельницького міськрайонного центру зайнятості за участі ТОВ «Центр страхування», був проведений міні-ярмарок вакансій для безробітних та шукачів роботи.
Фахівці центру зайнятості провели підготовчу роботу, а саме довели до відома безробітних вимоги до претендентів на заявлені вакансії під час прийомів та семінарів. Інформацію про потребу в працівниках розмістили в секторі самостійного пошуку роботи.
Директор ТОВ «Центр страхування» – Олександр Чекмарьов детально розповів присутнім про роботу свого товариства, ознайомив із наявними вакансіями, в яких на даний час є нагальна потреба. На сьогодні підприємство має потребу у працівниках за посадою “менеджер із страхування”- особа, яка рекламує, консультує та здійснює продаж страхових продуктів.
У заході прийняло участь 20 осіб. Кожний присутній мав змогу отримати компетентну відповідь на поставлене запитання.
До уваги жителів міста та району. Підприємство має термінову потребу у працівниках за посадою “менеджер із страхування”. За більш детальною інформацією звертатись до Переяслав-Хмельницького міськрайонного центру зайнятості, за адресою: м. Переяслав-Хмельницький, вул . Шевченка, 23, каб № 14, тел. (04567) 5-16-82.

Переяслав-Хмельницький міськрайонний центр зайнятості

 

Додати коментар