В Переяслав-Хмельницькому відбулось виїзне засідання колегії Головного управління Національної поліції Київщини

27 квітня 2018 року в приміщенні Переяслав-Хмельницького ВП ГУ НП в Київській області відбулось виїзне засідання колегії Головного управління Національної поліції Київщини, на якому поліцейські проаналізували та підвели підсумки результативності роботи правоохоронців. Нарада керівництва проходила на чолі з начальником ГУ НП Київщини Дмитром Миколайовичем Ценовим та його заступниками. Звітували керівники структурних та територіальних підрозділів.

Учасники засідання обговорили нагальні питання роботи слідства, кримінальної поліції, превентивної діяльності та загального стану дисципліни у кожному підрозділі та службах Головного управління, акцентували увагу на проблемних аспектах та профілактиці всіх видів злочинів, зокрема тяжких та особливо тяжких.

“Лише професійний підхід до вирішення завдань та неприпустимість будь-яких порушень у службовій діяльності можуть забезпечити позитив у боротьбі з криміногенною ситуацією в суспільстві, що і є основою плідної праці правоохоронців. Дисципліна та законність — гарант ефективності, а головний результат — довіра та повага людей”,- наголосило керівництво.

Переяслав-Хмельницький Відділ Поліції

Додати коментар