Розширена нарада управління фізичної культури і спорту Київської облдержадміністрації

25 квітня в приміщенні Київської обласної державної адміністрації відбулася розширена нарада управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації.

Участь у нараді взяли керівники комунальних закладів Київської обласної ради фізкультурно-спортивного спрямування структурних підрозділів з питань фізичної культури і спорту районних державних адміністрацій і міськвиконкомів  (міст обласного значення) та директорів  дитячо-юнацьких  спортивних шкіл Київської області.

Розпочав захід заступник голови Київської обласної державної адміністрації Дмитро Назаренко, звернувшись з вітальним словом до всіх присутніх. Далі, також привітавши присутніх, продовжив виступ начальник управління фізичної культури і спорту та по сумісництву модератор заходу Сергій Тимофєєв.

Порядок денний

Інформацією щодо підсумків роботи місцевих органів влади та місцевого самоврядування з розвитку фізичної культури і спорту в Київській області поділився Сергій Тимофєєв. Також Сергій Олександрович повідомив про підсумки огляд-конкурсу серед ДЮСШ всіх форм власності та підпорядкування за результатами роботи у 2017 році.

Після чого Володимир Стеценко, заступник начальника управління фізичної культури і спорту доповів про результати діяльності комунальних закладів Київської обласної ради фізкультурно-спортивного спрямування.

Після обговорення досягнень і проблем спортивної галузі Київщини, за власної ініціативи виступили представники спортивної спільноти області та поділилися потребами свого регіону. Дмитро Назаренко повідомив, що всі пропозиції по розвитку спорту будуть розглянуті.

 

В рамках заходу відбулася традиційна урочиста церемонія вручення почесних відзнак.

Розпочали церемонію врученням 27 відзнак від Управління фізичної культури і спорту найкращим закладам, які посіли призові місця в огляд-конкурсі серед районів та ДЮСШ. Нагороди мав за честь вручити Сергій Тимофєєв.

Дмитром Назаренком було нагороджено Подяками від КОДА Київську обласну школу вищої спортивної майстерності та Спеціалізовану дитячо-юнацьку спортивну школу олімпійського резерву «Промінь» з велосипедного спорту.

Також відбулося вручення грамот найкращим на думку Міністерства освіти директорам шкіл від департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації Анатолієм Ільченком, головою Київського обласного відділення комітету з фізвиховання Міністерства освіти і науки.

 

Також грамотами і подяками від Управлінняфізичної культури і спорту відзначили діяльність найкращих колективів навчально-спортивних закладів Київщини.

І насамкінець відбувся ще один важливий захід – найкращим учням Ірпінської ДЮСШ були вручені посвідчення кандидатів в майстри спорту, єдині стандарти яких були розроблені і затверджені Управлінням цього року.

Переможці та призери серед районів та ДЮСШ

З метою неупередженої та об’єктивної оцінки розвитку фізичної культури і спорту на території Київської області управлінням фізичної культури і спорту КОДА  сформовано наступні показники, на основі яких було сформовано відповідний рейтинг.

Отже, переможці та призери:

І група (представлена 9 районами з показником населення від 36 до 176 тисяч чоловік): 1 місце – Бориспільський район, 2 місце – Києво-Святошинський район, 3 місце – Білоцерківський район.

ІІ група (8 районів з населенням від 30 до 35 тис.чол.):  1 місце –  Миронівський район, 2 місце – Обухівський район, 3 місце – Богуславський район.

ІІІ група (8 районів з населенням від 5 до 30 тис.чол.):  1 місце –  Рокитнянський район, 2 місце – Переяслав-Хмельницький район,  3 місце – Іванківський район.

ІV група (міста обласного значення:: 1місце Ірпінь, 2 ісце – Біла Церква, 3 місце – Славутич.

Рейтинг ДЮСШ

Станом на 15 квітня 2018 року в Київській області функціонує 56 дитячо–юнацьких спортивних шкіл.

З метою визначення рівня організації фізкультурно-оздоровчої, спортивно-масової роботи, підведення підсумків діяльності ДЮСШ управлінням фізичної культури і спорту Київської облдержадміністрації щорічно проводиться огляд-конкурс серед зазначених закладів.

На основі отриманих результатів та сформованого рейтингу за кожним із показників кожна група має наступних переможців та призерів:

І група (спортивні школи з кількістю понад 20 ставок тренерсько-викладацького складу): 1 місце – КЗ КОР „Київська обласна дитячо-юнацька спортивна школа”, 2 місце – комунальний заклад  Білоцерківської міської ради „Дитячо-юнацька спортивна школа №1″, 3 місце – Ірпінська ДЮСШ.

ІІ група (10 до 20 ставок): 1 місце – комплексна ДЮСШ КОО ВФСТ „Колос” АПК України; 2 місце – комунальний заклад Білоцерківської міської ради дитячо-юнацька спортивна школа “Юність”, 3 місце – комунальний заклад Броварської районної ради „Дитячо – юнацька спортивна школа”.

ІІІ група (до 10 ставок ): 1 місце – ДЮСШ місто Обухів, 2 місце – Яготинська ДЮСШ,  3 місце – Березанська ДЮСШ «Старт».

Додати коментар