В школі відбулося свято «Україна – рідний край»

Часто можна почути фразу «любов до Батьківщини». А що вона означає? І взагалі, у чому ця любов проявляється? Любов до Батьківщини — це почуття патріотизму, почуття гордості за свою країну, батьківщину чи той куточок Землі, що людина вважає своєю Батьківщиною. Дехто може запитати: «А за що її можна любити?». Батьківщину потрібно любити і поважати просто так, а не за щось: за те, що вона у нас є; за поля, ліси, моря, океани, та просто за те, що ми тут живемо!
Саме вихованню любові до Батьківщини було присвячене свято «Україна – рідний край», яке підготували учні 3 В класу Переяслав-Хмельницької ЗОШ №7 разом із своїм класоводом Гресько Тамарою Анатоліївною та показали усім третьокласникам.
Чудові поезії, милозвучні українські пісні, запальні народні танці  – усі виступи були сповнені щирим почуттям любові до України. Наприкінці свята Тамара Анатоліївна звернулась до усіх присутніх із побажанням, щоб кожен навчився шанувати, оберігати та захищати  нашу рідну землю як рідну матір, оскільки майбутнє України в наших руках.

Інф. ЗОШ №7

Додати коментар