19 травня Всеукраїнський турнір з футболу «Кубок нескорених»

Відповідно долиста Уповноваженого Президента України з питань реабілітації учасників антитерористичної операції, які одержали поранення, контузію, каліцтво або інше захворювання під час участі в антитерористичній операції про проведення Всеукраїнського турніру з футболу «Кубок нескорених», департамент соціального захисту населення Київської облдержадміністрації інформує про наступне.

Всеукраїнський турнір з футболу «Кубок нескорених» відбудеться 19.05.2018 року у місті Києві, на стадіоні «Атлет». До організаторського комітету вищезазначеного турніру входять Уповноважений Президента України з питань реабілітації учасників антитерористичної операції, які одержали поранення, контузію, каліцтво або інше захворювання під час участі в антитерористичній операції, представники Федерації футболу України, Міністерство оборони України, Міністерство охорони здоров’я, Міністерство соціальної політики України та Державна служба України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції.

Участь у змаганнях беруть ветерани та діючі військовослужбовці сектору безпеки та оборони України, а також добровольчих формувань, які отримали поранення, каліцтва, контузії, або інші захворювання під час, або в наслідок виконання службових обовязків в зоні бойових дій, під час участі в антитерористичній операції, або в ході миротворчих операціїй за участю України. Змагання проводяться серед учасників за двома категоріями:

  • особи з ампутацією нижньої кінцівки на будь-якому рівні зі збереженням функцій другої кінцівки. Гравці пересуваються за допомогою милиць без патології вестибулярного апарату і збереженням зору;
  • особи з відсутністю уражень нижніх кінцівок або з частковим пошкодженням нижніх кінцівок, які пересуваються самостійно без додаткових засобів: ходунки, милиці.

Мета зходу – це фізична та психологічна реабілітація ветеранів війни та діючих військовослужбовців, які отримали поранення, каліцтва, контузії, або інші захворювання під час, або внаслідок виконання службових обовязків в зоні бойових дій,під час участі в антитерористичній операції, або в ході миротворчих операціїй за участю України. Зміцнення дружніх стосунків або обміну досвідом роботи між спортивними організаціями осіб з інвалідністю. Залучення якнайбільшої кількості ветеранів війни та діючих військовослужбовців з усієї України, які брали чи беруть участь в антитерористичній операції на сході України до занять футболом. Пропаганда футболу серед ветеранів війни та діючих військовослужбовців.

Прогнозована кількість учасників зі всієї країни 150 осіб (15 команд по 10 осіб).

Участь у турнірі безкоштовна. Реєстрація можлива в режимі on-lineна сайті Федерації футболу України https://ffu.ua/ або шляхом запиту на електронну адресу milfootball@ukr.netдля отримання форми заявки.

Додати коментар