В рамках загальнообласної акції «Живи та працюй в Україні» директор центру зайнятості з робочим візитом відвідала ПП «Швейсервіс»

Одним з дієвих методів налагоджування партнерських стосунків та тісної співпраці між роботодавцями та центром зайнятості є відвідування підприємств. Тож в рамках проведення загальнообласної акції «Живи та працюй в Україні» директор центру зайнятості Любов Красова 17.04.2018 року з робочим візитом відвідала ПП «Швейсервіс». Дане підприємство є дочірнім підприємством ТОВ «Євроспец», яке знаходиться у м. Києві та займається виробництвом спецодягу, засобів індивідуального захисту та реалізацією виготовленої продукції. ПП «Швейсервіс» розташоване у м. Переяславі-Хмельницькому, яке під замовлення інших роботодавців відшиває робочий одяг. На даному підприємстві працює 23 особи. На сьогодні таке ж виробництво відкрито і в Черкаській області в м. Золотоноша. Директор підприємства Олена Гетьман на даний час займається підбором та укомплектуванням кадрів у м. Золотоноша.
Під час відвідування майстер виробництва ПП «Швейсервіс» – Галина Лябах, ознайомила директора Переяслав – Хмельницького міськрайонного центру зайнятості з діяльністю підприємства, переліком професій та спеціальностей, які необхідні у виробничій діяльності та перспективами розвитку. Зі свого боку, директор центру зайнятості ознайомила з локальним ринком праці, професійно-кваліфікаційним складом безробітних, які перебувають на обліку в СЗ та презентувала послуги служби зайнятості.
В результаті проведеної зустрічі було досягнуто домовленості, що в подальшому ПП «Швейсервіс» буде інформувати службу зайнятості про наявність актуальних та перспективних вакансій безпосередньо у м. Переяслав-Хмельницькому. Так на сьогодні підприємство має такі актуальні вакансії, як швачка та закрійник.

Переяслав-Хмельницький міськрайонний центр зайнятості

Додати коментар