На Київщині відбулися урочистості з нагоди 100-річчя заснування пожежної охорони

17 квітня 2018 року в актовій залі Переяслав-Хмельницького сектору ГУ НС України в Київській області відбулися урочистості з нагоди 100-річчя заснування пожежної охорони. Вшанувати ветеранів служби цивільного захисту завітали керівник апарату Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації Валерій Перчук, начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи РДА Олександр Гопанчук, перший заступник міського голови м. Переяслав-Хмельницького Григорій Карнаух та безпосередній керівник Переяслав-Хмельницького сектору ГУ НС України в Київській області Сергій Лисенко.

Велику подяку висловили почесні гості ветеранам пожежної служби, які присвятили своє життя справі боротьби з вогнем, сумлінно виконуючи свої професійні обов’язки. Та зазначили, що деякі із ветеранів й сьогодні знаходяться в строю, передаючи свій безцінний досвід молодому поколінню.

Григорій Карнаух від імені міського голови Тараса Костіна привітав ветеранів-пожежників та вручив Подяки міської ради та подарунки Миколі Яковенку та Володимиру Тесленку.

Валерій Перчук від імені голови Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації та голови Переяслав-Хмельницької районної ради за багаторічну сумлінну працю, активну громадську позицію вручив Подяки та грошові винагороди 4 ветеранам пожежної служби та побажав життєвої енергії, незборимої волі й стійкості духу, витримки і мужності у справі служіння державі та народу України.

 

Додати коментар