Органи студентського самоврядування прозвітували про виконану роботу за рік

Студентське самоврядування Переяслав-Хмельницького педагогічного університету імені Григорія Сковороди є невід’ємною частиною громадського самоврядування, що забезпечує захист прав та інтересів студентів, а також їхню участь в управлінні університетом на партнерських засадах з адміністрацією.

16 квітня в актовій залі вишу відбулася звітна конференція органів студентського самоврядування. Цього року про виконану роботу прозвітувалися голова Студентської ради – Ольга Молонова, студентські декани факультетів та старости гуртожитків. Делегати від факультетів мали змогу ознайомитися з напрямками діяльності та результатами роботи відділів Студентської ради.

 Голова Студентської ради Ольга Молонова виступила зі звітною доповіддю, у якій представила результати роботи кожного відділу, відзначила найактивніших студентів, окреслила напрямки діяльності студентського самоврядування, презентувала досягнення студентського самоврядування та окреслила завдання, над якими студентство буде працювати у цьому році.

Також Ольга Молонова подякувала членам своєї команди, без чиєї дієвої підтримки не змогла б за рік встигнути зробити так багато. Вона перерахувала найважливіші заходи за ініціативи студентського активу, які відбулися протягом звітного періоду в нашому виші. На завершення свого виступу Ольга наголосила, що університет – це те місце, де кожен студент може реалізувати себе як людину, активіста або науковця та подякувала всім присутнім за участь у конференції та небайдужість до важливої спільної справи.

Під час звітної конференції було розглянуто фінансовий звіт та кошторис Студентської ради.

Делегати конференції одноголосно оцінили діяльність Студентської ради Переяслав-Хмельницького педагогічного університету імені Григорія Сковороди та її голови «задовільною» за всіма показниками. 

На конференції було ухвалено важливе питання — визначення делегатів, які увійдуть до Студентської ради університету в цьому році.  

Ольга Науменко

Додати коментар