Новий тренінг від Григорія Семчука

18 квітня для студентів, викладачів та всіх бажаючих в Переяслав-Хмельницькому університеті імені Григорія Сковороди було проведено наступний тренінг  відомим фахівцем у сфері візуальної психодіагностики та фізіономіки  Григорієм Семчуком на тему «Психодіагностика захворювань» 

Психодіагностикаце галузь психологічної науки і одночасно найважливіша форма психологічної практики, яка пов’язана з розробкою та використанням різноманітних методів розпізнавання індивідуальних психологічних особливостей людини. 

Тренінг був спрямований на навчання технікам здійснення психологічної діагностики особистості на основі візуального сприйняття людини, розпізнання по виявленим ознакам потенційних небезпек з боку людини та вироблення на цій основі практичних навичок роботи, складання психологічного портрету людини на основі спостереження.

Заняття проводилось в активній тренінговій формі, поєднуючи теоретичні знання з безпосереднім практичним застосуванням, з використанням традиційних та новітніх психотехнологій. Студенти брали жваву участь  в обговоренні теми, задавали безліч запитань.

Тренінг пройшов у дружній атмосфері та залишив приємні враження присутнім.

Ольга Науменко

Додати коментар