Місцеві рятувальники разом із представниками переяславського осередку “Червоного хреста” провели у місцевій гімназії урок безпеки

У Переяславській гімназії №2 відбувся захоплюючий урок безпеки, організований рятувальниками Бориспільського районного управління разом із Переяславським осередком “Червоного хреста” та юними рятувальниками з команди “Друга зміна”. Цей урок став справжнім святом для молодших класів, адже діти не лише дізналися важливі правила безпеки, а й отримали позитивні емоції!
Учасники уроку з захопленням згадали номер виклику рятувальників, а також дізналися, як правильно діяти під час виявлення вибухонебезпечних предметів і які правила пожежної безпеки дотримуватися вдома та в школі. Діти отримали матеріали з безпеки життєдіяльності від UNICEF та ДСНС України, що стануть у нагоді в повсякденному житті.
Цей урок безпеки став чудовим прикладом того, як важливо навчати дітей бути обережними та усвідомленими. Спільними зусиллями ми формуємо покоління, яке знає, як діяти у важких ситуаціях!
 

Додати коментар