Приєднуйтеся до події “Містечко здоров’я” для підвищення обізнаності про важливість здорового способу життя, профілактики захворювань, вакцинації та інших аспектів збереження здоров’я

Приєднуйтеся до події “Містечко здоров’я” для підвищення обізнаності про важливість здорового способу життя, профілактики захворювань, вакцинації та інших аспектів збереження здоров’я.

 Коли і де?

25 жовтня, місто Переяслав, КЗ «Переяславський центр культури і мистецтв» Переяславської міської ради (корпус 2), вул. Сковороди, 83.

З 10:30 до 13:30.

 Що можна зробити під час заходу?

 Виміряти артеріальний тиск.

 Перевірити рівень глюкози в крові.

Здати біологічний матеріал (мазок з носу та зіву) для дослідження з метою визначення вірусів грипу та інших збудників респіраторних інфекцій.

 Вакцинуватися.

 Визначити індекс маси тіла.

 Навчитися правильно мити руки.

Приходьте та подбайте про своє здоров’я разом з нами! 

Під час заходу будуть розповсюджені інформаційні матеріали щодо профілактики інфекційних хвороб, відмови від куріння; комплексу вправ для підтримки фізичної форми, надання рекомендацій щодо збалансованого здорового харчування; виявлення ознак інсульту та його профілактики, надання інформації з виявлення ознак у оточуючих; проведення консультування з метою заохочення людей до зменшення вживання тютюну і алкоголю.

Захід реалізується ДУ «Київський ОЦКПХ МОЗ» в рамках додаткових заходів з імунізації проти кашлюка, дифтерії та правця спільно з Департаментом охорони здоров’я Київської обласної військової адміністрації у співпраці з Переяславською міською радою та КНП «Переяславський центр первинної медико-санітарної допомоги» Переяславської міської ради та Циблівської сільської ради.

 

Додати коментар