Дівчата з Київщини взяли участь в четвертому турі Чемпіонату України з баскетболу

22-24 березня в місті Івано-Франківську відбувся четвертий тур Чемпіонату України по баскетболу серед дівчат 2005 р.н.

Першого дня  наша команда зустрілася з господарями майданчика. На жаль, наші дівчата не змогли впоратися із зонним захистом суперника, адже він заборонений по правилам в іграх цього віку. Але місцеві судді, на  прохання розібратися в даній ситуації, уваги не звертали. В підсумку, поразка, з рахунком  33:49.

Наступного дня суперником наших дівчат була команда з міста  Рівне. Перші дві чверті боротьба точилася з мінімальним розривом, і тільки в третій десятихвилинці дівчата почали поступатися супернику. Гра закінчилася з рахунком 29:62 на користь  суперниць.

Останній день був для наших дівчат тріумфальним. З перших хвилин проти команди Львова вони взяли ініціативу і до кінця гри не дали львів’янкам шансу на рівну гру. В підсумку перемога з рахунком 66:35.

Самими результативними в команді були Анікієва Аня 46 очок + 15 підбирань, Спіжова Яна 24 очки + 10 підборів, Коберник Юля 20 очок + 15 підборів, Антонова Ярослава 19 очок + 5 підборів, Тірон Аня 6 очок, Петренко Софія 5 очок, Твердюк Вероніка 4 очки, Тимченко Олександра 4 очки, Івасюк Софія 2 очки, Герасименко Яна, Степанюк Віка, Герасименко Олександра, Герштун Аня, Бродюк Аліна.

Тренер  ДЮСШ Бикова Алла

Додати коментар