Проходь національний тест з медіаграмотності

Критичне мислення – це ваша суперсила! Пройдіть Національний тест з медіаграмотності, щоб дізнатися, наскільки ви стійкі до маніпуляцій та дезінформації.
🗓️ Тест відбудеться 17 жовтня (четвер). Ви зможете пройти його у будь-який зручний час з 8:30 до 23:59 за посиланням: https://filter.mcsc.gov.ua/.
Тест складається з 25 питань у 5 тематичних блоках. Результати ви отримаєте одразу після проходження, а правильні відповіді будуть опубліковані 18 жовтня на сайті «Фільтра».
✅ 50 учасників і учасниць, які нададуть найбільше правильних відповідей за найкоротший час, отримають подарунки: сертифікати на книги, портативні зарядки, термокружки та інше.
Тест можна пройти лише раз. Ті, хто завершить його кілька разів, не зможуть претендувати на призи.
✉️ Сертифікати за участь будуть надіслані протягом двох тижнів. Обов’язково переконайтеся, що вказали правильну електронну адресу, ім’я та прізвище.
Переможців оголосимо 22 жовтня й надішлемо лист з інструкціями для отримання подарунків. Перевіряйте папку «спам», щоб не пропустити.
Національний тест з медіаграмотності є частиною Глобального тижня медіаграмотності, що відзначається з 24 по 31 жовтня. Тест об’єднує українців і українок навколо теми медіаграмотності вже втретє✨
ℹ️ Національний тест з медіаграмотності реалізовується національним проєктом з медіаграмотності Фільтр. Міністерства культури та стратегічних комунікацій за підтримки UNDP Ukraine / ПРООН в Україні та фінансування уряду Японії, та проєктом з медіаграмотності і когнітивної стійкості в Україні, що реалізується Zinc Network і фінансується Урядом Великої Британії.
Національний тест з медіаграмотності втілюється разом з програмою USAID Мріємо та діємо, яка виконується IREX, та проєктом «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність в освіті», який втілюється IREX in Ukraine за підтримки U.S. Embassy Kyiv Ukraine.

Додати коментар