Київська ОВА закликає мешканців взяти участь в опитуванні мобільності для покращення транспортного сполучення в області

Південнокорейські компанії KOTI, Yooshin та TOMM’s у співпраці з ТОВ “Про Мобільність” розробляють проєкт Майстер-плану Київської області. Цей проєкт має на меті оптимізувати транспортну інфраструктуру області, зробити її більш зручною та безпечною для мешканців.

У рамках проєкту передбачається оптимізація транспортних потоків та відновлення пошкодженої інфраструктури. Проєкт є критично важливим для розвитку транспортної інфраструктури Київської області, оскільки він дозволяє врахувати зростаючі потреби населення та покращити логістику та безпеку на дорогах. Зокрема, проєкт враховує наслідки війни для транспортної інфраструктури та визначає плани щодо її відновлення і модернізації.

Також в межах проєкту у співпраці з міжнародними експертами впроваджуються новітні технології, зокрема, розробляється транспортна модель області, на якій тестуватимуться всі пропоновані зміни аби мати змогу оцінити їх ефект та пріоритезувати заплановані заходи.

Одним з важливих етапів проєкту є проведення опитування мобільності населення, яке дозволить зібрати реальні дані про транспортні звички та потреби мешканців області. Це дослідження є критично важливим для того, щоб визначити пріоритети для покращення інфраструктури на основі досвіду її користувачів, та як ефективніше організувати транспортні потоки.

Опитування проводиться онлайн, що дозволяє залучити максимальну кількість респондентів, зважаючи на поточну ситуацію в країні. Анкета для участі буде поширюватися через місцеві громади та офіційні ресурси Київської обласної військової адміністрації,  а також є доступною за посиланням [посилання на опитування]. Окрім того, учасники опитування матимуть можливість взяти участь у розіграші призів (головний приз – PowerBank на 20000 mAh), як подяку за внесок у розвиток інфраструктури області.

Термін проведення опитування – 14 жовтня – 3 листопада 2024 року.

Запрошуємо всіх мешканців Київщини взяти участь в опитуванні та допомогти зробити транспортну систему більш сучасною та зручною. Також прохання, за можливості, допомогти і членам родини старшого віку в її заповненні. Зверніть увагу, що цільовою аудиторією дослідження є люди, що мешкають в громадах Київської області, а не у самій столиці.

Долучайтеся до змін та допоможіть поліпшити переміщення по Київській області!

Додати коментар