Відбулося функціональне навчання осіб керівного складу та фахівців у сфері ЦЗ Переяславської міської територіальної громади

На виконання Плану – графіку проходження функціонального навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією та здійсненням заходів в сфері цивільного захисту 15 жовтня 2024 року в залі засідань Переяславської міської ради було проведено функціональне навчання осіб керівного складу та фахівців у сфері ЦЗ Переяславської міської територіальної громади.
Навчання проводили фахівці навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Київської області.
До слухачів було доведено нормативно-правові акти, якими регулюється діяльність органів управлінні ЦЗ, нововведення в сфері ЦЗ, які вступили в дію в 2024 році, основи організації та здійснення заходів ЦЗ та БЖД в державних органах, органах місцевого самоврядування на підприємствах, в установах та організаціях.
За результатами проведеного навчання слухачам були вручені відповідні посвідчення про проходження навчання та підвищення кваліфікації у сфері цивільного захисту.

 

 

Додати коментар