Оголошено відкритий конкурс на кращі ескізні проекти в’їзних знаків до міста Переяслава-Хмельницького

Відповідно до рішення виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради Київської області оголошується відкритий конкурс на кращі ескізні проекти в’їзних знаків до міста Переяслава-Хмельницького.

Для участі в конкурсі запрошуємо фахівців, авторські колективи, спеціалізовані організації в галузі архітектури та дизайну, а також усіх бажаючих громадян.

В’їзний знак має нести текстову інформацію «Переяслав», зображення символіки міста (герба міста), виконуватись на основі передових технологій відповідно до вимог сучасного дизайну. У конкурсі можуть приймати участь як фізичні особи так і юридичні особи, авторські колективи, громадські об’єднання.

Участь у конкурсі є безкоштовною.

Для участі у конкурсі необхідно подати конкурсну пропозицію, яка включає:

– схему розміщення в’їзного знаку М1:200;

– малюнок загального виду в’їзного знака із зазначенням розмірів;

– перспективу і фотомонтаж з розміщенням в’їзного знаку на фоні ландшафтного оточення;

– пояснювальну записку у двох примірниках з викладом загальної концепції проекту в обсязі не більш двох сторінок надрукованих шрифтом 14 через 2 інтервали;

– інформаційний лист, що має довідку про учасника (ів) конкурсу: прізвище ім’я по батькові, рік народження, поштова адреса, номер контактного телефону, кошторис витрат для реалізації проекту.

Кожен учасник конкурсу може подати необмежену кількість ескізних проектів в’їзних знаків до міста Переяслава-Хмельницького.

Конкурсні пропозиції подаються у закритому конверті до Переяслав-Хмельницької міської ради за адресою: 08400, місто Переяслав-Хмельницький, вул.. Б.Хмельницького, 27/25, з позначкою на «Конкурс, в’їзний знак до міста Переяслава-Хмельницького» до 30.04.2018  включно. Тел.для довідок (04567)5-25-08, 3-76-08. Електронна пошта для довідок: ua907@ukr.net. Відповідальна особа- Степаненко Анна Сергіївна (головний архітектор міста).

Термін подачі робіт на конкурс: 04 квітня 2018 року по 30 квітня 2018 року включно.

Переможець (ці) конкурсу отримає (ють) грамоту за підписом міського голови міста Переяслава-Хмельницького та грошову винагороду.

Загальний розмір грошової винагороди становить 5000 гривень.

Розмір грошової винагороди в розрізі кожного знаку визначає конкурсна комісія.

Додати коментар